klanten-vivente

Over... Vivente 

Vivente is het bedrijf van Marleen Haubrich. Vivente betekent levendig en staat synoniem voor het levendige vakgebied van marketing. Hét vakgebied waar Marleen sinds haar studie bedrijfseconomie al meer dan 20 jaar actief in is. En waarin zij zich thuis voelt vanwege de balans tussen analyse en creativiteit, tussen ratio en gevoel, tussen doen en zijn.

Na 8 jaar werken binnen de IT-sector bij verschillende organisaties op uiteenlopende posities, nationaal en internationaal, leidinggevend en als projectmanager, had Marleen behoefte om haar horizon te verbreden. Vanuit haar passie voor beelden en de kracht die daarvan uitgaat, volgt zij de opleiding tot Beroepsfotograaf en sluit zich aan bij DuPho (Dutch Photographers, de beroepsorganisatie voor professionele fotografen).

Vivente voor marketing, merkstrategie en merkpositionering Als marketing strateeg met creatieve inslag adviseert zij met Vivente haar klanten bij het positioneren van hun producten en diensten, het benaderen van hun markt en het maken van doordachte communicatie.

Marleen is een bouwer, resultaatgericht, pragmatisch, zowel een denker als een doener, mensgericht, positief en enthousiast en altijd op zoek naar de win-win voor organisatie en individu.

 

Communiceren is echt contact met elkaar maken, in het hier en nu… actief en verrassend meedenken, luisteren met vriendelijke aandacht, met respect voor wat er al is en nieuwsgierigheid naar wat er kan zijn.